Google anmeldelser
4.9
Baseret på 299 anmeldelser
js_loader

Bedst anmeldte Invisalign tandlæge

Tak til vores patienter for de mange flotte bedømmelser 🙂

Vi er stolte og taknemmelige for de mange flotte og personlige anmeldelser, vi har fået.

Når vi skriver “Bedst anmeldte Invisalign tandlæge” tager det udgangspunkt i de mange anmeldelser, som specifikt er dedikeret til tandlæge Luca Bastholm fra hans patienter, som har gennemført en behandling med Invisalign.

lacour3001
1669993012
Netop afsluttet invisalign behandling... hos Luca Bastholm. Kæmpe anbefaling her fra! Altid Luca der var der til konsultationer og jeg blev sat godt ind i hele forløbet fra A-Å.Hvis du skal have rettet dine tænder hurtig og effektivt, så er der ingen bedre mand til opgaven end Luca Bastholm!læs mere
Nikoline B.
1663876214
Jeg anbefaler Luca og tandlægerne... Brønshøj torv til alle, der overvejer at få invisalign. Jeg har fra første konsultation kunne mærke Lucas mange års erfaring og ekspertise indenfor invisalign. Det har gjort mig meget tryg og helt sikker på, at jeg havde valgt det helt rigtige sted at få rettet mine tænder. Jeg har intet negativt at sige om hverken behandlingen eller det søde personale i klinikken.læs mere
js_loader
Få en gratis vurdering af dine tænder