Google anmeldelser
4.9
Baseret på 310 anmeldelser
js_loader

Sådan forløber behandlingen

Invisalign behandlingsfaser A-Z

1. Forundersøgelse 40 min
Gennemgang af foto af dine tænder, læber, smil og ansigt.
Smileanalyse.
Røntgenoptagelser af tænder, tandrødder og kæbeknogle.
3D scanning og simulering.
Gennemgang af behandlingsmuligheder.
Fast tilbud på behandling.
Du kan læse mere om forundersøgelsen her

2. Udlevering af skinner 1½ time
Det tager 2 uger at fremstille skinnerne efter, at der er indgået aftale om behandling.
Montering af knapper (attachments) på tænderne.
Grundig mundtlig og skriftlig vejledning i brugen af skinnerne.
Praktiske øvelser med tandbøjlerne.

3. Bøjlekontrol 15 min
Første bøjlekontrol foretages typisk 2 uger efter udlevering af skinnerne.
Hvis du kommer langvejs fra kan kontrollen foretages over en videokonsultation.

4. Foto + 3D scanning + røntgenkontrol til nye skinner til finjusteringer 30 min
Der skal som regel en ekstra runde skinner til at komme helt i mål.
Antallet af skinner plejer at være 1/4 af første runde.
En sjælden gang imellem sker det, at man kommer helt i mål i første runde skinner. Såkaldt hole-in-one.
Alle ekstra skinner er inkluderet i behandlingen.

5. Udlevering af skinner til finjusteringer 20-30 min
Ofte monteres knapper på 6 fortænder i overmunden for at sikre at alle tandbevægelser forløber planmæssigt.

6. Evaluering af resultatet og scanning til retentionstråd (metaltråd) bag fortænderne 30 min
Metaltråden bestilles og fremstilles på et speciallaboratorium på 2 uger.
Du skal blive i den sidste skinne indtil du får monteret tråden.
Hvis det giver mening af regulere mere på tænderne scannes i stedet til en 3. runde skinner.
Husk at du har ubegrænset antal skinner til rådighed i din behandling.

7. Montering af metaltråd (retentionstråd) bag fortænderne i over- og underkæben 60 min
Alle knapperne på tænderne, hvis det ikke allerede er gjort ved det forrige besøg.
Eventuel supplerende kosmetisk plastbehandling (hvis det er aftalt), foretages ved samme lejlighed.
Læs mere om metaltråd her.
Læs mere om kosmetisk plastbehandling her.

8. Scanning til natskinner (retentionsskinner) 15 min
Når dit normale sammenbid er faldet helt på plads og føles naturligt inden der kan scannes til natskinner (retentionsskinner).
Sammenbiddet falder typisk på plads i løbet af 2 uger efter, at metaltråden er monteret.
Natskinnerne er klar til udlevering 2 uger senere.
Scanningen kan foretages hos en lokal tandlæge, hvis du har langt til klinikken.

9. Udlevering af natskinner og vejledning i tandblegning 15 min
Hvis du ønsker det, kan du foretage en tandblegning i dine natskinner.
Der medfølger 2 tuber gratis blegegel i alle vores Invisalign behandlinger, hvilket plejer at være tilstrækkeligt.
Du har selvfølgelig også mulighed for at tilkøbe mere blegemiddel, hvis du ønsker det.
Vi eftersender også gerne med pakkepost.
Skinner kan sendes til dig med pakkepost, hvis du har langt til klinikken.

10. Slutkontrol med slutbilleder og røntgenkontrol 15 min
Efter 1½ måned foretages den sidste kontrol.
Tandrødderne kontrolleres på røntgenbillede.
Metaltråden og natskinnerne kontrolleres.
Mundligt og skriftlig gennemgang af, hvordan du vedligeholder resultatet.
Slutbilleder gemmes til dokumentation og før og efter foto sendes til dig.


Hvad siger tidligere patienter om os?

Michella H.
1706776525
Luca er yderst professionel og... fantatsisk til at vejlede i den retning man vil. I mit tilfælde galt det Tandretning, hvor han er en af de dygtigste! Flotte resultater og god tryghed hele vejen igennem mod ens ønsker.læs mere
Qiaoyan L.
1706278549
Thanks, Luca, for all the efforts and... patience on my case, which is extremely complicated. I am very satisfied with my current teeth, they look perfect! I would highly recommend the TBT clinic for those who are in need.læs mere
Sandra L.
1704977190
Altid venlig og kompetent behandling... hos Luca ved Tandlægerne Brønshøj Torv. Forventet tandretningsresultat indenfor tidsrammen, uden ekstra omkostningerne eller andre overraskelser. Kan kun anbefales!læs mere
Jeanie P.
1701787488
Jeg har lige afsluttet et forløb med... Invisalign hos Luca, og jeg er mere end tilfreds med resultatet. Hele forløbet har føltes trygt og med super god information undervejs. Alt er gået efter planen, og jeg kan kun varmt anbefale Luca og hans team.læs mere
Raisa S.
1695629235
Jeg kan varmt anbefale Luca til alle... der har brug for en professional Invisalign behandling. Jeg har fået vejledning i hele processen og svar på alle spørgsmål der fremkom. Jeg er rigtig glad for mit nye smil. 1000 tak Luca☺️læs mere
Kia Elisabeth G.
1691414312
Har fået super god vejledning og... behandling af Luca. Har følt mig i gode hænder hele vejen, og er rigtig glad for resultatet.læs mere
Nerea G.
1682602272
I am very happy to have chosen TBT for... the Invisalign treatment. Luca is very professional and always very helpful. Every time I had a doubt or question, he replied very quickly. I am very satisfied with the result and I 100% recommend their services!læs mere
Marco C.
1680172476
Had the Invisalign treatment. Hands... down 5 stars. Great service and availability. Outstanding results. 100% recommendedlæs mere
Max V.
1679917782
Jeg kan klart anbefale Invisalign... behandling med Luca. Under hele forløbet har jeg følt mig i sikre hænder og er super glad for det endelige resultat.læs mere
shirin E.
1675336608
Super fantastisk behandling hos... TBT!De formåede at give mig det smil jeg altid har ønsket mig. Efter at blive afvist hos flere tandlæger, som mente mine tænder var “ kompliceret”, så fik Luca dem lavet på under 1 år!Sindsyg stor anbefaling her fralæs mere
luka D.
1674626871
Jeg har været igennem et... Invisalign-forløb hos TBT. Alt gik som planlagt, og jeg oplevede god kommunikation og fleksibilitet under hele forløbet. Jeg er super glad for mit resultat. Jeg vil helt sikkert anbefale TBT og deres Invisalign forløblæs mere
Rebecca J.
1673380880
Storartet behandling. Jeg oplevede at... være i særdeles trygge og kyndige hænder hele vejen igennem med Luca som behandlingsleder. Pædagogisk, professionel, tydelig og sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.læs mere
Lucas la C.
1672823819
Jeg har brugt klinikken en del år... efterhånden, og det har været fremragende service hver eneste gang! Super professionelt arbejde, kan klart anbefales!læs mere
lacour3001
1669993012
Netop afsluttet invisalign behandling... hos Luca Bastholm. Kæmpe anbefaling her fra! Altid Luca der var der til konsultationer og jeg blev sat godt ind i hele forløbet fra A-Å.Hvis du skal have rettet dine tænder hurtig og effektivt, så er der ingen bedre mand til opgaven end Luca Bastholm!læs mere
Thomas J.
1665501045
Jeg har været igennem en større... behandling af mine tænder som har involveret 2 stk Implantater, Invisalign og plast på nogle nedslidte tænder. Både Mikkel (Implantater)og Luca (Invisalign) er meget grundige i deres udførsel og forklaring af deres arbejde. Der er hurtig/nem adgang til behandleren via email, dette brugte jeg både ved opstart og løbende kommunikation. Jeg har modtaget en dygtig og grundig behandling hele vejen rundt som nu er afsluttet med et flot resultat.læs mere
Nikoline B.
1663876214
Jeg anbefaler Luca og tandlægerne... Brønshøj torv til alle, der overvejer at få invisalign. Jeg har fra første konsultation kunne mærke Lucas mange års erfaring og ekspertise indenfor invisalign. Det har gjort mig meget tryg og helt sikker på, at jeg havde valgt det helt rigtige sted at få rettet mine tænder. Jeg har intet negativt at sige om hverken behandlingen eller det søde personale i klinikken.læs mere
Veronika S.
1660558035
Professionel behandling og virkelig... flot resultat efter behandling med Invisalign.læs mere
Maria L.
1659427469
Jeg har netop afsluttet min invisalign... behandling hos Luca. Hele forløbet har været effektivt og resultatet er min drøm. Luca er professionel og man har en oplevelse af, at han har sin største interesse i det perfekte resultat. Jeg vil alle dage anbefalde Luca og TBT, de er sindssygt søde og dygtigelæs mere
Frederikke møller L.
1658481141
Behageligt forløb, aldrig i tvivl om... hvad der skulle ske ved den næste aftale eller hvordan jeg skulle behandle mine tænder og skinner under mit invisalign forløb hos Luca. Kan klart anbefales.læs mere
Andreas K.
1657119174
Jeg har været gennem et 1-års... Invisalign forløb hos Luca med kosmetisk fokus.Jeg gik længe med overvejelser om hvorvidt jeg indlede et tandretningsforløb. Jeg fik forundersøgelser på adskillige københavnske tandklinikker, men var fortsat i tvivl. Særligt da mit problem udelukkende var kosmetisk. Efter afslutningen på mit forløb hos TBT, kan jeg konstatere at det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt.Luca og hans team behandler med en uset høj professionalisme. Når end jeg søgte rådgivning, anbefalinger eller blot forklaring, var der både plads, respekt og tid til det. Ikke nok med at Luca har sørget for at mit smil er perfekt, så tog han mig tilmed igennem et utrolig struktureret og tilrettelagt program, der gav mig ro i sindet og gjorde at behandlingstiden var så kort som muligt.Jeg vil til enhver tid give Luca og hans klinik mine varmeste anbefalinger.læs mere
Dirk G.
1656513821
Jeg har været igennem et Invisalign... forløb med Luca. Følte mig altid i trygge hænder og fik besvaret alle de spørgsmål, der opstod i sammenhæng med behandlingen. Kan kun anbefale klinikken.læs mere
Lluís S.
1656506899
I am very happy with the outcome and... can strongly recommend TBT to anyone needing an Invisalign treatment. They are highly skilled and professional, and the communication has been excellent since day 1.læs mere
Renata E.
1656506861
Very satisfied with my invisalign... treatment! I went to so many dentists before to try to solve my teeth problems and all of them said either i would need to remove a tooth or that invisalign would not solve my problem because it was too complicated. Luca, the dentist in Bronshoj Torv said he would fix it with invisalign and i would not need to remove any tooth! And he did it! 😀 Now i finally smile for pictures. Thankslæs mere
Kati H
1656501186
Jeg har fået rettet mine tænder med... Invisalign og er meget tilfreds – både med forløbet og selve resultatet. Jeg har følt mig tryg og velininformeret igennem hele processen. Jeg har ikke kunne smile uden at holde mig foran munden i mange år.Stor tak til Luca, som har hjulpet mig til at smile igen.læs mere
Tanja Ritt V.
1650537978
Jeg har igennem det sidste års tid,... fået rettet mine tænder med Invisalign behandling ved Luca Bastholm. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet. Jeg har i hele forløbet følt mig meget tryg og i professionelle hænder. Så en KÆMPE anbefaling skal der lyde herfra.læs mere
Martine B.
1649918909
Fantastisk oplevelse hos Luca, som... rettede mine tænder med invisalign skinner på kun 1 år.Professionel og god dialog igennem hele forløbet. Jeg ville ikke have rettet mine tænder andre steder! 🙂læs mere
Næste anmeldelsejs_loader
Få en gratis vurdering af dine tænder