Google anmeldelser
4.9
Baseret på 303 anmeldelser
js_loader

Sådan forløber behandlingen

Invisalign behandlingsfaser A-Z

1. Forundersøgelse 40 min
Gennemgang af foto af dine tænder, læber, smil og ansigt.
Smileanalyse.
Røntgenoptagelser af tænder, tandrødder og kæbeknogle.
3D scanning og simulering.
Gennemgang af behandlingsmuligheder.
Fast tilbud på behandling.
Du kan læse mere om forundersøgelsen her

2. Udlevering af skinner 1½ time
Det tager 2 uger at fremstille skinnerne efter, at der er indgået aftale om behandling.
Montering af knapper (attachments) på tænderne.
Grundig mundtlig og skriftlig vejledning i brugen af skinnerne.
Praktiske øvelser med tandbøjlerne.

3. Bøjlekontrol 15 min
Første bøjlekontrol foretages typisk 2 uger efter udlevering af skinnerne.
Hvis du kommer langvejs fra kan kontrollen foretages over en videokonsultation.

4. Foto + 3D scanning + røntgenkontrol til nye skinner til finjusteringer 30 min
Der skal som regel en ekstra runde skinner til at komme helt i mål.
Antallet af skinner plejer at være 1/4 af første runde.
En sjælden gang imellem sker det, at man kommer helt i mål i første runde skinner. Såkaldt hole-in-one.
Alle ekstra skinner er inkluderet i behandlingen.

5. Udlevering af skinner til finjusteringer 20-30 min
Ofte monteres knapper på alle 6 fortænder i overmunden for at sikre at alle tandbevægelser forløber planmæssigt.

6. Evaluering af resultatet og scanning til retentionstråd (metaltråd) bag fortænderne 30 min
Metaltråden bestilles og fremstilles på et speciallaboratorium på 2uger.
Du skal blive i den sidste skinne indtil du får monteret tråden.
Hvis det giver mening af regulere mere på tænderne scannes i stedet til en 3. runde skinner.
Husk at du har ubegrænset antal skinner til rådighed i din behandling.

7. Montering af metaltråd bag fortænderne i over- og underkæben 60 min
Derudover fjernes alle knapperne på tænderne.
Eventuel supplerende kosmetisk plastbehandling (hvis det er aftalt), foretages ved samme lejlighed.
Læs mere om metaltråd her.

8. Scanning til natskinner (retentionsskinner) 15 min
Dit normale sammenbid skal være faldet helt på plads og føles naturligt inden der kan scannes til natskinner.
Natskinnerne er klar til udlevering 2 uger senere.

9. Udlevering af natskinner og vejledning i tandblegning 15 min
Hvis du ønsker det, kan du foretage en tandblegning i dine natskinner.
Der medfølger 2 tuber gratis blegegel i alle vores Invisalignbehandlinger, hvilket plejer at være tilstrækkeligt.
Du har selvfølgelig også mulighed for at tilkøbe mere blegemiddel, hvis du ønsker det.
Vi eftersender også gerne med pakkepost.

10. Slutkontrol med slutbilleder og røntgenkontrol 15 min
Efter 1½ måned foretages den sidste kontrol.
Tandrødderne kontrolleres på røntgenbillede.
Metaltråden og natskinnerne kontrolleres.
Mundligt og skriftlig gennemgang af, hvordan du vedligeholder resultatet.
Slutbilleder gemmes til dokumentation og før og efter foto sendes til dig.


Hvad siger tidligere patienter om os?

Jeanie P.
1701787488
Jeg har lige afsluttet et forløb med... Invisalign hos Luca, og jeg er mere end tilfreds med resultatet. Hele forløbet har føltes trygt og med super god information undervejs. Alt er gået efter planen, og jeg kan kun varmt anbefale Luca og hans team.læs mere
Raisa S.
1695629235
Jeg kan varmt anbefale Luca til alle... der har brug for en professional Invisalign behandling. Jeg har fået vejledning i hele processen og svar på alle spørgsmål der fremkom. Jeg er rigtig glad for mit nye smil. 1000 tak Luca☺️læs mere
Kia Elisabeth G.
1691414312
Har fået super god vejledning og... behandling af Luca. Har følt mig i gode hænder hele vejen, og er rigtig glad for resultatet.læs mere
Nerea G.
1682602272
I am very happy to have chosen TBT for... the Invisalign treatment. Luca is very professional and always very helpful. Every time I had a doubt or question, he replied very quickly. I am very satisfied with the result and I 100% recommend their services!læs mere
Marco C.
1680172476
Had the Invisalign treatment. Hands... down 5 stars. Great service and availability. Outstanding results. 100% recommendedlæs mere
Max V.
1679917782
Jeg kan klart anbefale Invisalign... behandling med Luca. Under hele forløbet har jeg følt mig i sikre hænder og er super glad for det endelige resultat.læs mere
shirin E.
1675336608
Super fantastisk behandling hos... TBT!De formåede at give mig det smil jeg altid har ønsket mig. Efter at blive afvist hos flere tandlæger, som mente mine tænder var “ kompliceret”, så fik Luca dem lavet på under 1 år!Sindsyg stor anbefaling her fralæs mere
luka D.
1674626871
Jeg har været igennem et... Invisalign-forløb hos TBT. Alt gik som planlagt, og jeg oplevede god kommunikation og fleksibilitet under hele forløbet. Jeg er super glad for mit resultat. Jeg vil helt sikkert anbefale TBT og deres Invisalign forløblæs mere
Rebecca J.
1673380880
Storartet behandling. Jeg oplevede at... være i særdeles trygge og kyndige hænder hele vejen igennem med Luca som behandlingsleder. Pædagogisk, professionel, tydelig og sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.læs mere
Lucas la C.
1672823819
Jeg har brugt klinikken en del år... efterhånden, og det har været fremragende service hver eneste gang! Super professionelt arbejde, kan klart anbefales!læs mere
lacour3001
1669993012
Netop afsluttet invisalign behandling... hos Luca Bastholm. Kæmpe anbefaling her fra! Altid Luca der var der til konsultationer og jeg blev sat godt ind i hele forløbet fra A-Å.Hvis du skal have rettet dine tænder hurtig og effektivt, så er der ingen bedre mand til opgaven end Luca Bastholm!læs mere
Næste anmeldelsejs_loader
Få en gratis vurdering af dine tænder