Google anmeldelser
4.9
Baseret på 292 anmeldelser
js_loader

Sådan forløber behandlingen

Invisalign behandlingsfaser A-Z

1. Forundersøgelse 40 min
Gennemgang af foto af dine tænder, læber, smil og ansigt.
Smileanalyse.
Røntgenoptagelser af tænder, tandrødder og kæbeknogle.
3D scanning og simulering.
Gennemgang af behandlingsmuligheder.
Fast tilbud på behandling.
Du kan læse mere om forundersøgelsen her

Forundersøgelsen foregår med tandlæge Luca Bastholm

2. Udlevering af skinner 1½ time
Det tager 2 uger at fremstille skinnerne efter, at der er indgået aftale om behandling.
Montering af knapper (attachments) på tænderne.
Grundig mundtlig og skriftlig vejledning i brugen af skinnerne.
Praktiske øvelser med tandbøjlerne.

3. Bøjlekontrol 15 min
Første bøjlekontrol foretages typisk 2 uger efter udlevering af skinnerne.
Hvis du kommer langvejs fra kan kontrollen foretages over en videokonsultation.

4. Foto + 3D scanning + røntgenkontrol til nye skinner til finjusteringer 30 min
Der skal som regel en ekstra runde skinner til at komme helt i mål.
Antallet af skinner plejer at være 1/4 af første runde.
En sjælden gang imellem sker det, at man kommer helt i mål i første runde skinner. Såkaldt hole-in-one.
Alle ekstra skinner er inkluderet i behandlingen.

5. Udlevering af skinner til finjusteringer 20-30 min
Ofte monteres knapper på alle 6 fortænder i overmunden for at sikre at alle tandbevægelser forløber planmæssigt.

6. Evaluering af resultatet og scanning til retentionstråd (metaltråd) bag fortænderne 30 min
Metaltråden bestilles og fremstilles på et speciallaboratorium på 2uger.
Du skal blive i den sidste skinne indtil du får monteret tråden.
Hvis det giver mening af regulere mere på tænderne scannes i stedet til en 3. runde skinner.
Husk at du har ubegrænset antal skinner til rådighed i din behandling.

7. Montering af metaltråd bag fortænderne i over- og underkæben 60 min
Derudover fjernes alle knapperne på tænderne.
Eventuel supplerende kosmetisk plastbehandling (hvis det er aftalt), foretages ved samme lejlighed.
Læs mere om metaltråd her.

8. Scanning til natskinner (retentionsskinner) 15 min
Dit normale sammenbid skal være faldet helt på plads og føles naturligt inden der kan scannes til natskinner.
Natskinnerne er klar til udlevering 2 uger senere.

9. Udlevering af natskinner og vejledning i tandblegning 15 min
Hvis du ønsker det, kan du foretage en tandblegning i dine natskinner.
Der medfølger 2 tuber gratis blegegel i alle vores Invisalignbehandlinger, hvilket plejer at være tilstrækkeligt.
Du har selvfølgelig også mulighed for at tilkøbe mere blegemiddel, hvis du ønsker det.
Vi eftersender også gerne med pakkepost.

10. Slutkontrol med slutbilleder og røntgenkontrol 15 min
Efter 1½ måned foretages den sidste kontrol.
Tandrødderne kontrolleres på røntgenbillede.
Metaltråden og natskinnerne kontrolleres.
Mundligt og skriftlig gennemgang af, hvordan du vedligeholder resultatet.
Slutbilleder gemmes til dokumentation og før og efter foto sendes til dig.


Hvad siger tidligere patienter om os?

Renata E.
12:47 29 Jun 22
Very satisfied with my invisalign... treatment! I went to so many dentists before to try to solve my teeth problems and all of them said either i would need to remove a tooth or that invisalign would not solve my problem because it was too complicated. Luca, the dentist in Bronshoj Torv said he would fix it with invisalign and i would not need to remove any tooth! And he did it! 😀 Now i finally smile for pictures. Thankslæs mere
Thushanth S.
13:56 20 May 20
Jeg har netop afsluttet min invisalign... behandling hos klinikken, og jeg kan kun være glad og taknemmelig for det opnåede resultat! Alle involverede har været meget hjælpsomme og ydet en professionel service hele vejen igennem, og jeg kan derfor på det varmeste anbefale klinikken til alle der ønsker en tandregulering såvel som almindelig tandpleje.læs mere
Emilia L.
11:47 05 Mar 21
Jeg har netop afsluttet min... tandretning med invisalign skinner hos Luca Bastholm. Jeg har kun ros og gode ting at sige om Luca og alle tandlægerne der har været indeover min tandretning - jeg har følt mig tryg og lyttet til gennem hele forløbet og har oplevet en helt fantastisk perfektionisme hos Luca. Han har gerne forlænget mit forløb for at rette og tilpasse de mindste ting, så resultatet er blevet så perfekt som overhovedet muligt. Jeg er så imponeret over deres omhyggelighed og høje informationsniveau! Jeg er ovenud lykkelig for mit resultat og kan nu snakke og smile uden at være ked af mine skæve tænder! Jeg kan KUN anbefale Luca og hans team - jeg bor i Gilleleje, men har valgt at skifte tandlæge til dem - så glad har jeg været for at gå her:)læs mere
Frederikke møller L.
09:12 22 Jul 22
Behageligt forløb, aldrig i tvivl om... hvad der skulle ske ved den næste aftale eller hvordan jeg skulle behandle mine tænder og skinner under mit invisalign forløb hos Luca. Kan klart anbefales.læs mere
Maria L.
08:04 02 Aug 22
Jeg har netop afsluttet min invisalign... behandling hos Luca. Hele forløbet har været effektivt og resultatet er min drøm. Luca er professionel og man har en oplevelse af, at han har sin største interesse i det perfekte resultat. Jeg vil alle dage anbefalde Luca og TBT, de er sindssygt søde og dygtigelæs mere
Nikoline B.
19:50 22 Sep 22
Jeg anbefaler Luca og tandlægerne... Brønshøj torv til alle, der overvejer at få invisalign. Jeg har fra første konsultation kunne mærke Lucas mange års erfaring og ekspertise indenfor invisalign. Det har gjort mig meget tryg og helt sikker på, at jeg havde valgt det helt rigtige sted at få rettet mine tænder. Jeg har intet negativt at sige om hverken behandlingen eller det søde personale i klinikken.læs mere
Martine B.
06:48 14 Apr 22
Fantastisk oplevelse hos Luca, som... rettede mine tænder med invisalign skinner på kun 1 år.Professionel og god dialog igennem hele forløbet. Jeg ville ikke have rettet mine tænder andre steder! 🙂læs mere
Louise V.
15:52 06 Jan 21
Efter et års invisalign forløb er jeg... officielt færdig!I forbindelse med mit invisalign forløb fik jeg fjernet mine to visdomstænder I overmunden.Det var ikke lige noget jeg så frem til, men proceduren gik super hurtigt og smertefrit.Invisalign har været en stor livstilsforandring, men det er en af de absolut bedste beslutninger Jeg nogensinde har taget.Jeg har hele tiden følt mig tryg hos Luca Bastholm og team. Jeg har kun ros til dem.De er profesionelle, dygtige, lyttende, fleksible og virkelig søde.Jeg er så glad for mit nye smil og til alle dem som skulle gå og overveje at få rettet sine tænder, vil jeg varmt anbefale Luca Bastholm, TBT.læs mere
Natcha J.
18:31 26 Feb 21
Fantastisk behandling med meget godt... personale som altid er venlige, selvom man ikke er så god til sproget. Jeg blev behandlet med invisalign og mit resultat er planlagt.læs mere
Aysegul M.
19:57 12 Jun 22
Er yderst tilfreds med resultatet af... invisalign behandlingen hos Luca. Meget professionelt arbejde, hvor man føler sig i trygge hænder.Har haft et godt forløb, hvor servicen var fantastisk.læs mere
lacour3001
14:56 02 Dec 22
Netop afsluttet invisalign behandling... hos Luca Bastholm. Kæmpe anbefaling her fra! Altid Luca der var der til konsultationer og jeg blev sat godt ind i hele forløbet fra A-Å.Hvis du skal have rettet dine tænder hurtig og effektivt, så er der ingen bedre mand til opgaven end Luca Bastholm!læs mere
Næste anmeldelsejs_loader
Få en gratis vurdering af dine tænder